google-site-verification=CHTsXYN0BefdR8R3kG9nABISA1rdRQoAALXJb-RB08w

INSPIRACE – RECEPTY NA VÍKEND

01.03.2018

Krásný čtvrteční podvečer!

Včera na mě vykoukly někde v počítači (ani jsem nevěděla, že tam jsou) fotky z dob minulých, kdy mi bylo jedno, co jím a piju...cvičení a sport jsem sledovala nanejvýš v televizi a prostě jsem byla pěkně oplácaná, věčně unavená, nespokojená a sama sobě protivná.....Co jsem tím chtěla říci? Je to jenom TVOJE cesta. Ostatní můžou jít s tebou, ale nikdo nemůže jít místo tebe! Někteří často skončí kvůli malému pokroku...Nechápajíc, že i malý pokrok je POKROK! Tak nesmutněte, že zrovna vám to nejde tak rychle jako jiným a nevzdávejte se! Pokud to opravdu moc chcete, dosáhnete všeho! :)

A opět k receptům! :) Dneska mám pro vás dvě svěží mňamky (už prostě přivolávám jaro a teplooo) a příprava opět rychlá a nenáročná. První recept je na raw dezert s borůvkami a musím říct, že zmizel rychlostí blesku. A v létě někde na zahrádce bude ještě víc famózní :D Druhý recept je na těstoviny s kuřecím masem ozvláštněné omáčkou z citronu a dalších ingrediencí. Tak vyzkoušejte a dejte vědět, jak chutnalo! J

BO(RAW)KOVÝ DEZERT

Potřebujeme:

1 zralé avokádo

1 banán

Hrnek borůvek (použila jsem mražené)

150g sušeného ovoce (já dala 100g švestek a 50g meruněk)

100g ovesných jemných vloček

Lžíci ořechového másla

Stévii (sypkou nebo tekutou podle chuti) či jiné vhodné sladidlo

Postup:

Vločky, sušené ovoce a ořechové máslo společně rozmixujeme. Tuto hmotu rovnoměrně namačkáme na dno formy vystlané pečícím papírem. Borůvky, avokádo a banán také rozmixujeme dohladka a dosladíme stévií (flavdrops nebo jiným sladidlem). Směs nalijeme na korpus. Na vrch můžeme dát ještě borůvky a dáme alespoň na půl hodinky do mrazáku. Před podáváním vytáhneme a necháme chvíli změknout.

BUCATINI S KUŘECÍM MASEM A CITRONOVO-ŠAFRÁNOVOU OMÁČKOU

Potřebujeme na jednu porci:

1 celý citron

4 lžíce olivového oleje

55g těstovin v syrovém stavu (já použila bucatini - macaroni)

150g kuřecích prsou (za syrova)

Parmazán

Hrašku nebo trochu žitné mouky

Sůl

Koření - pepř, šafrán

Postup:

Těstoviny uvaříme al dente. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme a lehce zaprášíme hraškou nebo moukou, aby zůstala šťavnatá. Z citronu naškrábeme asi lžíci tenkých proužků. Poté z citronu vymačkáme šťávu a smícháme ji i s kůrou s olivovým olejem a snítkou šafránu. Kuřecí prsa orestujeme na ghí (přepuštěné máslo) nebo kapce vhodného oleje do zlatova. Poté je zalijeme připravenou marinádou a chvíli povaříme. Nakonec vmícháme uvařené těstoviny. Na talíři posypeme parmazánem.

Krásný večer přeji a užijte si víkend - mělo by se konečně oteplit!

Vaše Katchaba

NEBOJTE SE JÍST - A HUBNOUT!

Článek také najdete na facebooku ve skupině Jíme a hubneme s Katchabou


FitnessAkce.cz   tel: 720 113 529
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.